lørdag 7. juni 2008

LA

LA gaar berre fint, handla hver dag, heile dagen. Fra 10 om maarran til ni om kvelden. Det e et stramt tidsskjema og vi har nu ikke gaasko til aa trask rundt i heller. Ellers kosa vi oss. Akkurat naar vi hadde faatt kjoept oss varme klaer saa blei det knallfint vaer. Vi klaga ikke, det bare va litt typisk. Har vaert litt rundt omkring, Santa Monica i gaar. Kom oss ikke til piren eller stranda fordi vi maatte handle klaer hele dagen. Tho, tenkte aa dra tilbake dit igjen paa tirsdag med hostellet. E nu litt trist at turen snart e over, vi vil ikke kom hjem til virkeligheten fordi vi e saa heldig aa bare slaska rundt her hele tida alle dagan hver dag i nesten et halvt aar nu. Vi kosa oss og moet saa mange fine folk vi lika og hold kontakten med enda.

Foer oevrig va vi paa Hooters aa spiste middag i gaar, det va ganske godt faktisk. Kyllingsalat. Og saa har vi laert den tunge veien kordan man alltid maa be om barneporsjonan naar det gjeld mat og drikke fordi man alltid faar saa vanvittig sinnsykt enorme porsjona! Vi kjioepte en frozen yogurt her om dagen i den minste voksenkoppen og fikk sikkert servert en liter med sjokoladefrozenyoggurt med sjokoladestroe. Saa om vi kommer hjem noen kilo tyngre saa e det nu ikke saa rart! Tho, med all gaainga saa gaar det kanskje opp i opp.

Saa, vi kosa oss. Men savna daakker der hjemme og gleda oss til en nordnorsk sommer med evig dagslys og SOL (!) og at alle samles igjen. KOS

Ingen kommentarer: