tirsdag 27. mai 2008

Coral Coast

Hei igjen

Nu e vi paa Coral Coast paa soervestsida av Viti Levu, hovedoeya paa Fiji. Vi kom i gaar og det e skikkelig koselig her! Det e ordentlige flisa paa gulvan, vi har eget rom fritt for insekta og mygg, vi har fine senger, dusjen e flislagt (stor forbedring fra grottedusjen uten dusjhodet med iskaldt vann og ingen lys paa Waya) og det ser tilog med ut som det kanskje kan vaer varmtvann. :D Vi gleda oss. Saa skal vi dra paa det stoerste rikmannshotellet opp i gata her og lat som vi bor der og kjoep oss en drink, det e sikkert alt vi har raad til. Fint e det nu iallefall.

Vi har vaert nedover Yasawaoeyan nu, det har vaert mange fine plassa, men lite mobildekning og enda mindre internett. Vi har vaert aa svoemt med haia, det va arti, men baatturen ut dit va et mareritt. 22 persona pressa i ei lita jolle, svaere boelga og folk som blei sjoesyk og spydde over rekka. Det va ingen plassa aa sitt enn paa gulvet, saa det va ooooondt aa hopp i boelgan med baaten. Det foerste vi gjorde va aa kast ut to som jobba paa resorten fra baaten paa en random plass i storhavet og alt de hadde paa sae va ei badebukse og ei snorklemaske. I tillegg hadde de en stykk stooor metallspade (som man skulle tru gjorde at de sank), en kniv og et spyd. Vi antar at de skulle fang middagen til kvelden. Men haia va et fint syn, og de lokale spidda fine korallrevfiska med spydet sitt for han og mata haian med den etterpaa. Fint syn!

Vi har laert oss Buladansen og har bestemt oss for aa leit etter en bulaCD med alle de fine bulasangan vi har hoert :D Vi trives nu og kosa oss, drar til LA den 4.juni og det blir braaa! Stor klem!

Ingen kommentarer: