onsdag 14. mai 2008

Fiji

Du vet du er paa Fiji naar det er menn i skjoert og hoeyhelte sko paa flyplassen med blomster bak oerene som tar i mot deg og sier BULA, det er 99% luftfuktighet og 25 VARME grader om kvelden, mobilen din ikke fungerer, det foerste som springer mot deg paa hotellrommet er en kakkerlakk og naar du tar ut 1000 dollar faar du halvparten i 10dollarsedler :D Men det er kos, det blir avslappings og i morgen tar vi baaten til Beachcomber.

Klem!

3 kommentarer:

Astri-Marie sa...

Hei jenter
Kjempekoselig å lese på bloggen. Det høres at dere har det bra og trives i lag. Vi forbereder oss på en kald 17. mai. I dag har det vært mellom 2-8 c, sol og også snøbyger. Vi er misunnelig på dere!!Slaget om Nord-Norge blei utkjempet i dag. Bodø glimt vant 2-0 over Tromsø!!!!
Klem fra Kristine si Mamma

Unknown sa...

ja hallo jenter, skal dere gå i tog på 17. mai ?? Hehe, nei d var en spøk for det er vel ikke flere nordmenn å gå i lag med der nede kanshe. Her i Longyearbyen er det omkring null, og her går alle i tog uansett vær så. Vi kom veldig nært to skjønne fjellrever i Bjørndalen, og så har vi vært og skutt på skytebanen jeg og Torill. Det er flyplass-streik på fastlandet, og jeg er usikker på om jeg kommer meg til Bodø på søndag. Dere må kose dere fortsatt, alltid kos å lese om dere her på bloggen, selv om jeg er treg med å skrive selv. Stor klem.

Mamma sa...

Fiji høres deilig ut! Her er det 17. mai, og Sunniva kommer til rømmegrøt om litt;-). Ellers ikke noe stort styr i dag, tenker på å gå en tur opp Fløyen, det er nydelig sol og ganske varmt. Mormor og jeg drar til Paris neste helg på vår årlige tur. Alt er bra her, og så håper vi dere koser dere!